وي اضافه کرد: به اين منظور دورههاي آموزشي راهنماي طبيعتگردي توسط موسسات آموزشي، دو بار در سال زير نظر دفتر برنامهريزي آموزشي سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري برگزار ميشود.
وي با اشاره به اينکه نشست توجيهي اين دوره آموزشي چهارم دي ماه از ساعت 16 تا 18 برگزار ميشود، تصريح کرد: اين دوره از 22 دي ماه آغاز ميشود و در اين دوره عنوانهايي چون آشنايي با اکوتوريسم، جغرافياي طبيعتگردي و آشنايي با اکوسيستمهاي طبيعي ايران، آشنايي با دوزيستان و خزندگان از ديدگاه اکوتوريسم، آشنايي با زمينشناسي و جاذبههاي ژئوتوريستي ايران، شناخت حشرات و معرفي پروانههاي ايران مطرح خواهد شد.
وي با اشاره به عناوين آشنايي با روحيات ملل و کمکهاي اوليه و سلامتي در سفر به عنوان ديگر سرفصلهاي اين دوره آموزشي تصريح کرد: اين دوره شامل 325 ساعت درسي است که بخشي از آن به صورت تئوري در کلاس اجرا ميشود و بخش ديگر آن در قالب سفرهاي يک تا چند روزه به مناطق طبيعي کشور جهت هرچه کاربردي شدن اطلاعات ارائه شده، ارائه ميشود.
احساني گفت: سفرهاي آموزشي در طبيعت براي فراگيران دوره، اين امکان را ايجاد ميکند تا هرچه ملموستر اطلاعات علمي خود را کاربردي و اجرايي کنند.
مدير آموزش موسسه آواي طبيعت پايدار علاقمندي به طبيعت، دارا بودن حداقل ديپلم و آشنايي با يکي از زبانهاي خارجي را از جمله شرايط ثبت نام در اين دوره برشمرد و يادآور شد: در پايان دوره از طرف سازمان ميراثفرهنگي، صنايعدستي و گردشگري گواهينامه معتبر صادر ميشود.
وي در پايان گفت: تلفکس 7-88537596 آماده پاسخگويي به سوالات شرکت کنندگان در اين زمينه است./102
انتهای پیام/